marți, 15 noiembrie 2016

UMAN SI INUMAN

Printre mesajele canalizate de dincolo de ocean tocmai am citit ceva ciudat,adica lasarea umanului in urma...Adica cum sa lasam umanul in urma?Cum sa ne dezicem de umanitatea noastra?
Am cautat intelesul cuvantului uman si am cautat  definitia cea cea mai apropiata de adevar.Toate definesc umanul ca o calitate pozitiva a fiintei,adica ceea ce este bun,bland,omenos,cu dragoste de oameni sau fiinte,deci o calitate definitorie a fiintei noastre.Si atunci de ce canalizatorrii astia spun sa lasam umanul in urma?De ce bunatatea fiintei noastre este privita ca pe o slabiciune de care trebuie sa scapi?
Care e antonimul cuvantului uman?Pai inuman.Care este caracteristica oricarei fiinte care se poate defini prin cuvantul inuman?Ca este impotriva a tot ce inseamna om sau omenire,ca poate omora fara probleme orice om ,ca omul reprezinta doar un numar,doar o sursa de energie sau un pion in jocul acestei entitati.
Acum sa privim cu adevarat mesajul care ne indeamna la lasarea umanului in urma...pai de ce sa il lasam in urma,nu cumva ca sa devenim reci,insensibili,egoisti si fara mila asa cum sunt ei?
Atentie la toate mesajele canalizate care ne indeamna sa ne schimbam fundamental IN RAU ,ca sa seamanam cu cei care fac jocul aici in lumea asta si in univesul acesta.
Eu nu renunt la umanul din mine si nu doresc sa fiu altceva decat un om,chiar daca asta inseamna sa plang cand vad pe altii suferind,sau sa ridic pe cel cazut chiar daca nu voi primi nimic in schimb,nici macar un ''multumesc''.
Pentru ca sunt om,uman nu un robot...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu